Dit is hoe ik werk: wat ik ben, zet ik in voor jou.

Coach, trainer en bekkenfysiotherapeut. Woorden, lijf en beweging. Of juist verstilling en ontspanning. Net wat er op dat moment nodig is.

Luisteren naar jezelf, naar de ander, dé Ander. 
Voelen in je hart, je lichaam, je grenzen.
Verbinden met je Bron, met je geliefden, je omgeving. 

Om van daaruit als vanzelf weer te gaan glimmen. Weg met de modder en het stof. Welkom ruwe diamant.

Coach èn bekkenfysiotherapeut
Opgeleid als (bekken)fysiotherapeut houd ik ervan om te werken met de verbinding tussen lichaam en geest. Dat is een tweerichtingsstroom. Heb je lichamelijke klachten, dan krijgt je hoofd daar op een gegeven moment ook last van. En is je hart nooit opgeschoond, dan kan je lichaam ook niet optimaal herstellen van balansverstoringen. 

Ik leerde dit al vroeg in de (arbeids)revalidatie, maar zag dit in de particuliere praktijk ook terug. Zeker in mijn werk als bekkenfysiotherapeut, waar ik veel met complexe en chronische pijnproblematiek heb gewerkt. 

Butsen en deuken
We lopen allemaal in ons leven hier en daar butsen en deuken op. Daar groeien we van. Als kind naar volwassene, in karakter en persoonlijkheid. Maar als deze butsen en deuken onvoldoende kans hebben gekregen te genezen, laten ze merkbare sporen achter. In gedrag, in ons denken. Ons lichaam herinnert zich die butsen en deuken ook, en reageert vaak nog volgens de achtergelaten sporen en patronen. In het begin vaak als nuttige bescherming, in een later stadium veel vaker juist belemmerend. 

Woorden en beweging
Als bekkenfysiotherapeut zoek ik altijd naar een ingang om klachten letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Als trainer en coach doe ik precies hetzelfde. Al pratend krijgen we al veel inzichtelijk. Maar juist die patronen waarop je geen grip lijkt te krijgen, of waarvan je je in eerste instantie niet eens bewust bent, komen aan de oppervlakte als we het lichaam erbij betrekken

Dus…?
Ik weet waar ik over praat. Mijn deuken en butsen, lichamelijk en geestelijk, trokken diepe patronen. Tot ik er mee leerde afrekenen. Doorbreken en nieuwe, echt veilige patronen leerde aanleggen. Makkelijk? Zeker niet! Quick fix? Vergeet het maar… Het bloed, zweet en de tranen waard? Absoluut!

Wat heb jij nodig om door jouw patronen heen te breken? Praten, schrijven, tekenen? Of boksen, balanceren of zelfs dansen? Ik trek het allemaal uit de kast voor jou. 

Dus, gaan we aan de slag?

Neem contact op >>>