Coaching

Met je lijf als

krachtig signaal

Coaching: met je lijf als krachtig signaal

Weten wat er speelt in je hart en voelen of je hoofd het bij het rechte eind heeft. Met je lijf als krachtig signaal. Klinkt fantastisch toch?

Vaak is het in de waan van alledag hartstikke moeilijk om die verbinding te maken. Toch is het mogelijk!

Via mentaal-fysieke coaching van GlimKracht komt die verbinding wél tot stand. We onderzoeken de dingen die jou in je dagelijkse leven hinderen om te weten wat er leeft in je hart. We tackelen denkpatronen die hobbels en kuilen op de weg vormen. En we ontdekken hoe je lijf hierin een belangrijke rol kan spelen. Omdat sommige dingen wel in woorden te vangen zijn, en andere juist niet. En omdat voelen en ervaren meer impact heeft dan alleen over iets praten. 

Gratis kennismakingsgesprek

Bij de coaching van GlimKracht staat verbinding centraal. In mijn ogen kan coaching pas effectief zijn als er een klik is tussen jou en mij. Een basis van vertrouwen, veiligheid en acceptatie. Daarnaast moeten we kijken of wat ik in huis heb, past bij wat jij wilt bereiken. Kortom: zijn we een goede match? Om daarachter te komen, vind ik het fijn om elkaar eerst vrijblijvend te spreken. Daarom is het eerste kennismakingsgesprek gratis. Zo kunnen we allebei horen, zien en voelen of er een goede match is! Meld je  aan voor het kennismakingsgesprek.

  Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

  TotalBalance Methode

  GlimKracht werkt in de basis met de TotalBalance-methode. Want een hart dat de kans heeft gekregen zich op te schonen, laat zich makkelijker horen! Maar zoals jij uniek bent, is ieder traject van GlimKracht dat ook. De TotalBalance-methode  is coachen met hart en ziel, op basis van Bijbelse principes. Dat is wat ik het liefste doe. Omdat ik geloof dat God werkelijke heling brengt. In TotalBalance vond ik een methode die op alle aspecten van je leven, vanuit een christelijke basis, balans brengt.

  We kijken naar wie je was, wie je bent, en waar je naartoe wilt. We onderzoeken pijnpunten en hindernissen die je in je leven hebt moeten nemen en maken jouw levenslessen inzichtelijk. We brengen in kaart wat de mooiste versie van jouzelf is, geschapen door God naar Zijn plan. En we kijken hoe je jouw unieke bijdrage in kunt zetten voor Hem, voor jezelf en dus voor anderen.

  Mijn werkwijze

  Dit is hoe ik werk: wat ik ben, zet ik in voor jou.

  Coach, trainer en bekkenfysiotherapeut. Woorden, lijf en beweging. Of juist verstilling en ontspanning. Net wat er op dat moment nodig is.

  Luisteren naar jezelf, naar de ander, dé Ander. 
  Voelen in je hart, je lichaam, je grenzen.
  Verbinden met je Bron, met je geliefden, je omgeving. 

  Om van daaruit als vanzelf weer te gaan glimmen. Weg met de modder en het stof. Welkom ruwe diamant.

  Coach èn bekkenfysiotherapeut
  Opgeleid als (bekken)fysiotherapeut houd ik ervan om te werken met de verbinding tussen lichaam en geest. Dat is een tweerichtingsstroom. Heb je lichamelijke klachten, dan krijgt je hoofd daar op een gegeven moment ook last van. En is je hart nooit opgeschoond, dan kan je lichaam ook niet optimaal herstellen van balansverstoringen. 

  Ik leerde dit al vroeg in de (arbeids)revalidatie, maar zag dit in de particuliere praktijk ook terug. Zeker in mijn werk als bekkenfysiotherapeut, waar ik veel met complexe en chronische pijnproblematiek heb gewerkt. 

  Butsen en deuken
  We lopen allemaal in ons leven hier en daar butsen en deuken op. Daar groeien we van. Als kind naar volwassene, in karakter en persoonlijkheid. Maar als deze butsen en deuken onvoldoende kans hebben gekregen te genezen, laten ze merkbare sporen achter. In gedrag, in ons denken. Ons lichaam herinnert zich die butsen en deuken ook, en reageert vaak nog volgens de achtergelaten sporen en patronen. In het begin vaak als nuttige bescherming, in een later stadium veel vaker juist belemmerend. 

  Woorden en beweging
  Als bekkenfysiotherapeut zoek ik altijd naar een ingang om klachten letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen. Als trainer en coach doe ik precies hetzelfde. Al pratend krijgen we al veel inzichtelijk. Maar juist die patronen waarop je geen grip lijkt te krijgen, of waarvan je je in eerste instantie niet eens bewust bent, komen aan de oppervlakte als we het lichaam erbij betrekken

  Dus…?
  Ik weet waar ik over praat. Mijn deuken en butsen, lichamelijk en geestelijk, trokken diepe patronen. Tot ik er mee leerde afrekenen. Doorbreken en nieuwe, echt veilige patronen leerde aanleggen. Makkelijk? Zeker niet! Quick fix? Vergeet het maar… Het bloed, zweet en de tranen waard? Absoluut!

  Wat heb jij nodig om door jouw patronen heen te breken? Praten, schrijven, tekenen? Of boksen, balanceren of zelfs dansen? Ik trek het allemaal uit de kast voor jou. 

  Dus, gaan we aan de slag?

  aryanne
  Sitemap