Weten wat er speelt in je hart en voelen of je hoofd het bij het rechte eind heeft. Met je lijf als krachtig signaal. Klinkt fantastisch toch?

Vaak is het in de waan van alledag hartstikke moeilijk om die verbinding te maken. Toch is het mogelijk!

Via mentaal-fysieke coaching van GlimKracht komt die verbinding wél tot stand. We onderzoeken de dingen die jou in je dagelijkse leven hinderen om te weten wat er leeft in je hart. We tackelen denkpatronen die hobbels en kuilen op de weg vormen. En we ontdekken hoe je lijf hierin een belangrijke rol kan spelen. Omdat sommige dingen wel in woorden te vangen zijn, en andere juist niet. En omdat voelen en ervaren meer impact heeft dan alleen over iets praten. 

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je ervaren hoe ik werk? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

TotalBalance-methode
GlimKracht werkt in de basis met de TotalBalance-methode. Want een hart dat de kans heeft gekregen zich op te schonen, laat zich makkelijker horen! Maar zoals jij uniek bent, is ieder traject van GlimKracht dat ook.

Mijn werkwijze
Dit is hoe ik werk: wat ik ben, zet ik in voor jou. Coach, trainer en bekkenfysiotherapeut. Woorden, lijf en beweging. Of juist verstilling en ontspanning. Net wat er op dat moment nodig is. Lees meer over mijn werkwijze.

Ervaringen
“Ik heb veel gehad aan de coachgesprekken met Aryanne. Ze heeft mij een stuk verder geholpen op mijn eigen geloofsweg. Aryanne weet altijd de juiste vragen te stellen en is nooit dwingend of veroordelend. Ze begrijpt situaties goed en is er echt om je te helpen. Ze maakt gebruik van een professionele methode, maar als mens blijf je bij haar altijd centraal staan. Ieder gesprek leverde weer nieuwe (verrassende) inzichten op. Ik kan het iedereen aanraden!”

Gerrit-Jan