Versla je eigen Goliath

  • Heb jij een ‘reus’ te verslaan en zou je die strijd weleens op een uitdagende en effectieve manier willen aangaan?
  • Hik je al tijden tegen een beslissing, keuze of grote stap aan, maar vind je het spannend om de knoop door te hakken?
  • Ben je het zat om geregeerd te worden door dat saboterende stemmetje dat zegt dat het je toch niet lukt, je het niet waard bent of dat jou de grond in boort?
 

Meld je dan nu aan voor het programma Versla je eigen Goliath.

Wat begon als een individuele bokssessie is inmiddels uitgebouwd tot een programma met een livedag en een online voorbereiding en vervolg via de BedderX-app. Het is indrukwekkend om te mogen zien hoeveel het bij mensen teweegbrengt. Ik gun het jou ook zo! 

"Met behulp van de BEDDERx app kreeg ik iedere keer een reminder om me voor te bereiden op de livedag. Kleine overdenkingen of vragen over wat Goliath met je doet. En wat mooi om dit samen met anderen te mogen doen, wetend dat je niet alleen struggled in het leven."
Liesbeth
Oud-deelnemer

Wat gaan we doen?
In enkele weken word je online voorbereid met behulp van de BedderX-app. In kleine stapjes neemt dit programma je mee om je Beloofde Land in kaart te brengen, jouw reus te identificeren en te ontdekken hoe hij Gods plan in jouw leven saboteert. Vervolgens word je toegerust om jouw Goliath een lesje te leren! 

Livedag
Tijdens de livedag op zaterdag 12 november ga je aan de slag met een strategie voor de strijd en ga jij het gevecht aan met jouw Goliath in een unieke live bokscoachsessie! 

Vervolg in de ‘arena’ van de BedderX-app
Na de livedag moedigen we elkaar nog enkele weken aan via de app. Zo blijft jouw strategie tegen jouw Goliath levendig en effectief. Je wordt bemoedigd door ervaringen van anderen en vindt er inspiratie en ondersteuning om ermee aan de slag te blijven.

Na dit programma:

  • kun jij je reus in het vervolg sneller herkennen, ontmaskeren en verslaan
  • voel je je krachtiger dan je ooit had kunnen denken
  • ben je klaar om die hindernis te nemen, of die ene keuze of beslissing te maken;
  • weet en ervaar je dat je nooit alleen staat in de strijd.

Reken af met die reus en zet je eerste stap vooruit!

Prijs

Normaal gesproken kost dit programma 279,- euro. Dit najaar geldt nog een speciale prijs van €179,- (inclusief btw). En ben je niet tevreden over het programma? Dan krijg je gewoon je geld terug! Aanmelden kan tot 21 oktober.

Vragen?
Stuur me gerust een mail via 
info@glimkracht.nl. Heel graag tot ziens.