Wil je dieperliggende thema’s eens goed beetpakken? En vind je het een uitdaging om dat eens op een heel andere manier te doen? Volg dan een GlimKracht training! Ontdek hieronder het actuele aanbod.

Training: Versla je eigen Goliath
We hebben ze allemaal: reuzen die het ons in ons dagelijks leven regelmatig knap lastig maken. Onze grotere thema’s die onze groei en ontwikkeling verhinderen. Te pas en te onpas duiken ze op en jagen ons soms de stuipen op het lijf. Wat doe jij? Sta je stijf van angst, niet in staat ook maar een stap verder te zetten? Laat je je imponeren door zijn kleinerende gebrul en neem je een flinke omweg? Leer hoe o.a. David en Jozua met hún reuzen omgingen en versla je eigen Goliath de eerstvolgende keer dat hij zich durft te laten zien!

Training: Op koers varen!
Moeiteloos navigeren we tegenwoordig naar onze plaats van bestemming. Maar hoe zit dat met onze levensweg? Gaan we die net zo bewust en doelgericht als we onze TomTom hebben ingesteld? Of ben je op weg en weet je eigenlijk niet eens waar je naar toe gaat? Stap aan boord bij Jezus met Zijn discipelen, Paulus en Jona en ontdek in deze training of je ‘op koers ligt’!

  • Tijdsinvestering: 5 avonden
  • Start: voorjaar 2021
  • Meer informatie volgt

Training: Ontspannen in Zijn nabijheid
Ren jij ook vaak voor God uit in plaats van naast Hem te wandelen? En wil je wel rust inbouwen en aan ontspanning werken, maar weet je niet goed hoe je dat op een Bijbelse manier doet? Leer wat wandelen met God ècht betekent en hoe je je kunt ‘laten nederliggen in grazige weiden’. Ontdek en ervaar hoe je je kunt ontspannen in Zijn nabijheid!

  • Tijdsinvestering: 1 dag
  • Start: voorjaar 2021
  • Meer informatie volgt