Bouwen aan je Levenshuis

Spiegel jezelf aan een van de Bijbelse leiders, ontdek hoe je je leven een stevig fundament geeft en hoe je met jouw unieke, door God gegeven persoonlijkheid je plek in kan nemen in een steeds veranderende wereld. Dat gebeurt in de training persoonlijk leiderschap en de Bijbel genaamd Bouwen aan je Levenshuis! Het is een training van 5 bijeenkomsten met een mix van psychologie, theologie en coaching.

Brug tussen ontwikkelingspsychologie en theologie
Samen met vriendin en collega dr. Sandra Doeze Jager (HR-psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker) slaan we een brug tussen de meeste recente inzichten vanuit de ontwikkelingspsychologie en de theologie. Verdiepend, inspirerend en praktisch toepasbaar.

Gemiddelde waardering van 8,5
Eerdere deelnemers waardeerden deze training met een 8,5 en zelfs mensen die al meerdere assessments of trajecten hadden doorlopen, waren aangenaam verrast door onze unieke combinatie. Inclusief het Development Compass persoonlijkheidsprofiel!

De eerstvolgende live training start 22 april in Dordrecht. Is Dordrecht te ver reizen, maar lijkt deze training je wel heel geschikt voor jouw kerk of geloofsgemeenschap? Neem dan contact op via info@glimkracht.nl voor de mogelijkheden!

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Sitemap